expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

suka blog ini?

Sunday, 21 July 2013

Testimoni Berjaya Hamil Dengan GLA Complex

GLA Complex Dan Kehamilan


Pagi ni tengah melayan anak makan, tiba-tiba dapat mesej. Macam biasalah tidak expect sesuatu cuma mungkin ini adalah kastemer yang nak order vitamin shaklee.

Tengok mesej, ada berita gembira rupanya.

"Salam dear, hehehe..lupa nak bgtau..saya da pregnant 7 weeks, now saya nak tau la, ada tak supplement yang bagus untuk ibu mengandung yang baru macam saya ni. Untuk elak loya dan bertenaga"



berjaya hamil dengan gla


Alhamdulillah, seorang lagi mereka yang dapat manfaat dari GLA Complex. Kita hanya berusaha, Dia yang bagi rezeki kan. Tapi kalau sekadar ingin spend duit tidak sampai RM100 pun untuk seorang zuriat adakah anda rasa berbaloi? Zuriat tidak boleh dinilai dengan wang ringgit kan. Kalau ada yang fikir 10x untuk cuba GLA ni jika merasakan mahal, taktau la pulak kan. Dari mencuba rawatan yang kosnya beribu-ribu, apa salah kalau mencuba GLA dulu.

Kisahnya kastemer saya ni ambil GLA Complex bulan Januari haritu.  Tidak sia-sia mencuba. Dan tidak rugi beliau mebcuba. Saya tumpang gembira sangat. Yelah bila dengar orang berjaya hamil, kita pula teruja terlebih. Adakah daku juga ingin hamil sekali lagi? Hihiii 

Ramai dah sebenarnya yang berjaya hamil dengan pengambilan GLA complex ni. Ada yang mengambilnya secara individu iaitu isteri sahaja yang ambil. Sebab kadang-kadang isteri mengalami period yang tidak teratur. jadi susah untuk menjangka waktu subur. Pengambilan GLA ini jugak adalah salah satu dari usaha untuk betulkan kembali kitaran period.

Ada juga yang mengambilnya bersama-sama suami. Jika untuk suami amatlah digalakkan untuk mengambil Zink dan Vitamin E. Kenapa ianya perlu diambil oleh lelaki? Kerana kedua-duanya membantu untuk kesihatan sperma dan meningkatkan "sperm count". Kadang ada suami yang bermasalah dengan jumlah sperma yang kurang. Ada juga yang mempunyai sperma yang banyak namun tidak berkualiti. Dari situlah kita berusaha untuk dapatkan kualiti di tahap terbaik.

Saya doakan semoga semua kastemer saya berjaya teruskan kehamilan dengan selamat.

Ada siapa lagi yang mahu cuba GLA Complex? Cepat-cepat sebelum kehabisan..

credit to http://permatacintaku.blogspot.com

Hubungi saya untuk mendapatkan dengan harga super HOTT!!
Tips eksklusif dan cara pemakanan akan diberikan kepada mereka yang membeli dengan saya sahaja.
Sms/whatsapp 0125305977



No comments:

Post a Comment

Post a Comment